lørdag den 29. november 2008

Black friday

I dag har det været den såkaldte "black friday" som dagen efter Thanksgiving hedder. Mange af butikkerne åbnede klokken 5... om morgenen! Udsalget i USA starter meget belejligt ikke i januar, men i december og hvis man står i kø hele natten kan man få nogle meget langt ude tilbud. Gode nok tilbud at folk står i kø hele natten for at komme først ind i butikken.

Har tilbragt det meste af dagen i eller omkring mall'en. Først sammen med Charlotte og ungerne, så alene og så med Mia. Vi skulle ha' set julefilmen "Four Christmases", men den var udsolgt så det blev til Role Models istedet, som var SÅ morsom.

I morgen skal vi over til Jasons bedsteforældre og ha' Thanksgiving dinner (de holder det om lørdagen istedet fordi der er mindre trafik der).

Forresten ER pengene jeg gav for kameraet blevet refunderet så forhåbentlig kan jeg snart få det systemkamera købt. In case you were wondering ;)

Det her har nok ikke været det mest spændende blogindlæg, men nu ved i i hvert fald hvad der foregår her i Californien i øjeblikket :)

- Janni

Ingen kommentarer: